După ce a realizat cu succes conceptul de cafenea premium Juba Coffee, aceeași echipă și-a propus să dezvolte un al doilea model de coffee shop, general accesibil, care să ofere o cafea de calitate, dar care să și îndemne către conștientizarea ideii de sustenabilitate în viața cotidiană. Așa a început povestea Coffee Stop 🛑.
Nivelul tehnologic actual împreună cu pregătirea cât mai detaliată și experimentată a tinerilor barista, permit azi realizarea unei cafele extrase perfect, la timpii și la temperatura optime, cu arome și cu o intensitate a gustului cât mai variate, aceste detalii permițând oricărui iubitor de cafea să descopere sortimentul ori modul de extracție preferat. Sortarea și pregătirea cafelei prin diversele metode alternative a devenit astăzi nu o industrie, ci un cult al cafelei. De aceea, pentru a balansa necontenită evoluție tehnologică, echipa Coffee Stop se întoarce conceptual către resursele pământului și se decise să atragă atenția asupra necesității menținerii unui comportament adecvat față de mediul înconjurător, creând astfel un ambient în culori naturale, din materiale sustenabile: plăci OSB, stinghii de lemn recuperat, pal, plută și metal, dar ți folosind ambalaje din hârtie reciclabilă. Cea mai buna învățătură se realizează prin puterea exemplului.
Acest concept este totodată unul scalabil și accesibil tuturor acelora care doresc să transforme propria-i pasiune pentru cafea în afacere, sub îndrumarea unei companii de succes în domeniu. De aceea, din 2023 vom lansa o franciza de coffee shop, franciza Coffee Stop.
Sortimentul de cafea Coffee Stop este un blend 100% cafea arabica, provenit din loturi mici, atent selecționate și prăjit artisanal în cantități reduse pentru a fi mereu proaspăt. Gustul său este intens și aromat, iar prin metoda de prăjire, omni roast, potrivit pentru orice tip de extracție, de la filtru la espresso.