Cofetăria Spring Târgoviște este una de referință, cu o activitate ce a debutat în anul 2003 cu rețete clasice. Treptat, conceptul a fost diversificat si cu produse de patiserie, pasca, cozonaci, covrigi calzi si colaci însiropați, însă cofetăria rămâne “bijuteria coroanei” pentru familia Spring.
“Pentru 2022, am decis să deschidem un nou capitol pentru locația noastră. În primul rând, am renovat complet spațiul interior, pentru a crea o atmosferă specială vizitatorilor noștri. În al doilea rând, am decis să ducem preparatele la următorul nivel cu ajutorul Mirelei Murarusi.” Ana Maria Ene – manager
Mirela Murarusi este una dintre cele mai bine cotate cofetărese din Romania, cu un portofoliu de peste 300 de traininguri ținute in București, Londra, Cluj, Torino, Munchen, Dublin, Iași, Roma și prin alte orașe din țară.
Noile rețete sunt absolut spectaculoase, cu ingrediente din gama super premium, care implică folosirea exclusiv a ingredientelor naturale.
- prăjituri low sugar sau îndulcite cu zahar nerafinat (muscavado)
- fără arome artificiale
- fără grăsimi hidrogenate sau grăsimi trans
- fără praf de ou sau ulei de palmier
- fără premixuri.
Vă invităm să vă convingeți personal, până atunci, vă prezentam imagini cu o parte din noile produse, create în premieră în Târgoviște: