Cele mai bune aplicații mobile din 2020

Distribuie:

 

Telefonul mobil este un accesoriu desăvârșit, ba chiar o extensie a vieții pentru foarte multe persoane. Având atât de multe funcții folositoare, acesta vine în ajutor de fiecare dată când dorim să efectuăm un apel, să trimitem documente, să realizăm fotografii, să comandăm mâncare sau chiar să învățăm lucruri noi. Oricare ar fi pasiunile noastre, cu siguranță există o aplicație care să ne îmbunătățească viața. Cu toate acestea, uneori poate fi dificil să alegi aplicația care ți se potrivește cel mai bine, mai ales având în vedere multitudinea de opțiuni. Drept urmare, sugestiile de mai jos ar putea să fie pe placul tău.

Aplicații editare fotografii

Au trecut demult vremurile când pentru a realiza o fotografie era necesară achiziționarea unui aparat foto cu film sau a unui model digital. În prezent oricine poate deveni un fotograf desăvârșit cu ajutorul propriului telefon mobil. Mai mult, există multe aplicații care te ajută să îți editezi pozele după propriile preferințe. Poți adăuga filtre de culoare, poți realiza colaje, poți adăuga efecte speciale sau text. Photo Lab, Snapseed, Vsco sau Adobe Photoshop Express sunt câteva opțiuni care nu te vor dezamăgi.

Aplicații divertisment

Când vine vorba de divertisment, există multe aplicații pe care le poți încerca. În timp ce rețelele sociale sau aplicațiile ca TikTok te vor distra ore bune, poți încerca și Mario Kart Tour, Fortnite sau Pokemon Go. Există multe jocuri disponibile, fiecare dintre acestea din diferite categorii. Spre exemplu, dacă îți plac jocurile poți încerca Tropico sau Mindrustry.

Pe de altă parte, dacă ești pasionat de sport, atunci e bine de știut că poți paria live direct de pe telefonul mobil. Tot ce îți trebuie e o conexiune la internet și poți începe să îți susții echipa preferată de oriunde te-ai afla.

Manager parole

Cu atât de multe aplicații și conturi pe diferite site-uri, uneori poate fi dificil să îți amintești toate parolele. În loc să ți le notezi în diferite locuri, de existența cărora vei uita ulterior, ar fi bine să încerci o aplicație care este concepută în acest sens, un manager parole inteligent.

Bitwarden este un manager de parole, o aplicație la care ai acces gratuit. Aplicația este sigură și îți criptează datele de logare. Mai mult, de fiecare dată când ai de introdus informații personale, aplicația te ajută să realizezi acest lucru. Cu alte cuvinte, un instrument util care îți economisește timp și te ajută să accesezi rapid orice aplicație sau cont de utilizator.

Stocare în Cloud

O mare parte din telefoanele care se găsesc acum pe piață oferă destul de mult spațiu de stocare. La o comparație cu modele mai vechi, un smartphone câștigă teren și are mai multe beneficii tehnologice. Mai mult, telefoanele cu Android pot adesea să mărească acest spațiu cu ajutorul unui card de memorie. Cu toate acestea, stocarea în Cloud oferă câteva beneficii, printre acestea numim: posibilitatea de a accesa datele de pe orice dispozitiv datorită sincronizării imediate sau dubla securizare a acestor date în cazul pierderii telefonului.

Așadar, câteva dintre cele mai bune aplicații de acest tip sunt: Google Drive, OneDrive, WeTransfer, Dropbox și Mega. Oricare dintre aceste soluții sunt sigure, rapide și utile în cazul în care vrei să fii sigur că datele tale pot fi accesate în orice moment de pe diferite dispozitive.

În concluzie, indiferent de preferințe sau așteptări, sigur vei găsi o aplicație pentru tine. Fiecare aplicație te ajută într-un fel sau altul să duci la bun sfârșit anumite sarcini sau pur și simplu să te destinzi la finalul unei zile încărcate. Nu în ultimul rând, este bine de știut că există și aplicații care te ajută să meditezi, să înveți limbi străine, să înveți cum să cânți la un anumit instrument sau să îți exersezi anumite aptitudini. Depinde doar de tine să alegi aplicația care ți se potrivește cel mai bine.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro