Producător dâmbovițean de mezeluri tradiționale fără E-uri, „La Bunicul Matei” a deschis o locație în Carrefour Ploiești Shopping City, după cea deținută în Carrefour Dâmbovița Mall. „La Bunicul Matei” oferă clienților produse , fără aditivi, pentru o masă sănătoasă potrivită întregii familii.
“Prin produsele „La Bunicul Matei” nu urmărim sa aducem ceva nou, ci vrem să păstram tradiția, prin gustul preparatelor de odinioară, readucând ca factor de conservabilitate doar sarea și fumul. Fumul, rece sau cald, este obținut prin arderea rumegușului din lemn de fag. Beneficiul principal al acestor produse este faptul că nu sunt injectate, că nu conțin nitriți, polifosfați, monoglutamat și coloranți. Carnea este de calitate, din porci românești, fiind achiziționată de la abatoare autorizate.” a declarat directorul general Cristian Matei.
Consumatorii produselor „La Bunicul Matei” redescoperă gustul mezelurilor tradiționale fără E-uri, așa cum le făceau bunicii noștri. Gama de produse cuprinde: diferite tipuri de cârnați afumați la rece, specialități din carne de porc, vită, oaie, pasăre, produse proaspete din carne, produse maturate si marinate din carne de porc, vită, oaie.
Producția mezelurilor este făcută în Fabrica „La Bunicul Matei” din Săcuieni (Dâmbovița) pusă în funcțiune la sfârșitul anului 2019, proiectată și executată după toate cerințele UE.