Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

Bilciureşti: De frica hoţilor au reluat patrula obştească

Localnicii din comuna dâmboviţeană Bilciureşti sunt terorizaţi de spărgătorii de locuinţe! Oamenii spun că în doar câteva zile au fost sparte aproximativ zece case. Hoţii fură tot ce găsesc în gospodării, flexuri, aparate de sudură, bormaşini, cazane de ţuică sau chiar produse agricole! Unui bărbat i-a fost furată chiar arma de vânătoare şi 400 de cartuşe însă nici până în prezent nu şi-a recuperat bunurile furate. Autorităţile spun că au identificat doi minori cărora le-au probat mai multe furturi însă spargerile nu s-au oprit. Mai mult, localnicii spun că nu mai au somn noaptea şi patrulează prin curţi şi pe uliţe.
Atât primarul, cât şi poliţiştii cunosc situaţia din comuna Bilciureşti. Aceştia spun că au identificat doi minori cărora le- au probat mai multe spargeri însă furturile, spun oamenii nu se mai opresc.
Ei cred că singura soluţie care le-a rămas este să facă de pază cu rândul pe uliţele satului pentru a preveni furturile din locuinţe. Mulţi dintre ei spun că au ajuns să doarmă cu topoare sau furci în casă de frica hoţilor.
Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media