ADI Salubritate nu prelungește contractul cu Supercom, operatorul care colectează gunoiul în județul Dâmbovița

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Reabilitarea Colectării, Transportului, Depozitării și Prelucrării Deșeurilor Solide în Județul Dâmbovița” denumită de astăzi „Managementul Integrat al Deșeurilor în Județul Dâmbovița” a decis să nu prelungească contractul cu Supercom, operatorul care colectează, în acest moment, gunoiul menajer din județul Dâmbovița.

Aceasta înseamnă că serviciul va fi scos la licitație. Autoritățile speră ca noul contract pentru serviciile de colectare şi transport să fie încheiat până în luna iunie a anului viitor, atunci când expiră contractul Supercom.


Societatea a preluat serviciile de colectare şi transport pentru gunoiul menajer din întreg județul Dâmbovița în anul 2010. În cei 7 ani de derulare a contractului, s-au înregistrat numeroase probleme în funcționarea acestuia care fac obiectul unui audit. Plata pentru serviciu este constituită ca taxă la nivelul întregului judeţ, iar neplata sa atrage creanţe la bugetul administraţiilor locale.

În acest moment taxa de habitat de 21 de lei, cu trei lei mai mare decât în 2016. Persoanele singure plătesc 12 lei, dâmboviţenii plecaţi în străinătate 8 lei pe lună, iar instituțiile publice 50 de lei. La aceștia se adaugă cotizație suplimentară a Unităților Administrativ Teritoriale.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca