ACUZAŢIE: Bogdan Ana Bodi: “Banii de la DAS Târgovişte s-au folosit în campania electorală”

Distribuie:

Demersurile consilierilor locali ai PPDD, în privinţa reluării acordării abonamentelor de transport gratuite pentru pensionarii oraşlului, sunt suţinte de la centru şi de candidatul partidului pentru colegiul senatorial Târgovişte – Moreni. Bogdan Ana, fost viceprimar al municipiului Târgovişte, lansează acuzaţii serioase în legătură cu incapacitatea primăriei Târgovişte de a acorda abonamentele gratuite pentru pensionari, prevăzute într-o hotărâre de consiliu local. ” Din discuţiile cu colegii din USL am aflat că alocările bugetare la Direcţia de Asistenţă Socială a Primărie Târgovişte s+au folosit în campania electorală de la locale.”a spus Bogdan Ana.

Subiectul abonamentelor a fost dezbătut, astăzi,  într-o şedinţă de consiliul local, în care conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială a afirmat că nu există alocare bugetară în 2012 pentru aceste cheltuieli. Cu toate acestea compartimentul economic susţine că au fost cuprinşi ban în buget, dar că aceştia nu sunt suficienţi. “Într-adevăr ceea ce a spus directoarea economică este adevărat. Banii nu mai sunt pentu că au fost cheltuiţi în alte scopuri. Nimeni nu s-a mai gândit la pensionari sau la alte categorii defavorizate.”a mai spus Ana.

Conform datelor puse la dispoziţie de AITT, soldul de achitat de către primăria Târgovişte la 21.11. este 1.166.077de lei, din total deconturi de 1.651.066. Rreprezentanţii AITT susţin că a fost refuzată la plată încă o factură de 526 612, 24 de lei, prin procesul verbal numărul 22462 din 20.08.2012.  În total, conform AITT, primăria Târgovişte are de plătit către societate pe abonamentele de transport date pensionarilor târgovişteni 1.692.000 de lei.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro