Absolvent al Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, tânărul Radu Dragoș este în prezent student la Facultatea de Alimentație și Turism – Inginere și Management în Alimentația Publică și Agroturism, din cadrul Universității Transilvania din Brașov. Păsiunea pentru gătit i-a adus rezultate încă de la primul concurs la care a participat – expoziția GastroPan 2023. Dâmbovițeanul a reușit să câștige competiția alături de colegii din echipa pe care a coordonat-o.
Care au fost preparatele pe care au mizat vedeți, mai jos, în materialul realizat de revista municipiultargoviste.ro.
„Îmi doresc cât mai multă experiență practică și țintesc un post de chef la un hotel sau restaurant de 4 stele”, spune Dragoș. Totuși cea mai bună mâncare rămâne cea de acasă „Abia aștept să ajung acasă, să mănânc mâncare făcută de mama. La cămin, mi se face dor de stilul ei de a găti.”
Un dâmbovițean, în fruntea echipei de studenți câștigătoare la GastroPan 2023