„Visuri la Cheie” pentru o mamă diagnosticată cu cancer și cei trei băieți ai săi, din Urseiu! Femeia a murit după filmări

Poveste impresionantă prezentată, aseară, în emisiunea „Visuri la Cheie”, transmisă de PRO Tv. Echipa „Visuri la Cheie” a ajuns în județul Dâmbovița, la Urseiu, comuna Vișinești, în ajutorul  Violetei și a celor trei băieți ai săi, care locuiau cu chirie ,într-o clădire a unui fost magazin alimentar.

Viața Violetei nu a fost deloc ușoară și pare că viața i-a rezervat un destin crud. Violeta a rămas orfană la doar patru ani, iar după ce s-a căsătorit a doua oară, soțul a decis să o părăsească după ce a aflat de boala copilului pe care îl asteptau. Este vorba de Ovidiu, mezinul familiei, care sufera de autism. Violeta a mai suferit o altă pierdere acum 12 ani, atunci când a nascut un copil cu epilepsie, care în cele din urmă a decedat. Și pentru ca viața a decis ca aceste greutăți nu sunt deajuns mama Violeta a fost diagnosticată cu cancer. Locuitorii satului au început să  ridice o casă pentru Violeta și copiii ei, dar pentru că banii s-au terminat, s-a stopat și construcția casei.

Echipa PRO Tv a finalizat cu ajutorul sponsorilor construcția pe care au  adaptat-o nevoilor tuturor celor patru membri ai familiei. Din păcate, Violeta nu s-a putut bucura foarte mult de casa la care nu îndrăznise niciodată să viseze. Cancerul a învins-o la puțin timp după încheierea filmărilor.

 

 

Sursa foto: captura ProTV

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns