Unul dintre câştigătorii marelui premiu la LOTO s-a prezentat la agenţia din Găeşti

Unul dintre cei doi câştigători ai marelui premiu la Loto 6/49 s-a prezentat la agenţia din Găeşti pentru a-şi revendica premiul. Loteria Română anunţă însă că marile premii se revendică doar de la sediul central, acolo unde până marţi nu se prezentasee niciunul dintre câştigători.

Este vorba despre un individ de vârstă mijlocie, iar angajatele spun că el era extrem de emoţionat, dar şi foarte fericit.

Bărbatul a depus biletul în ajunul Crăciunului şi iată că în noul an este milionar. Acesta nu a dorit să îşi dezvăluie identitatea, iar cel de-al doilea câştigător încă nu este de găsit.

Loteria Română a organizat trageri speciale de Anul Nou, în 30 decembrie jucătorii putând participa, cu acelaşi bilet, atât la tragerea principală, cât şi la cea specială.

La tragerea Loto 6/49 suplimentară, la categoria I, s-au înregistrat doua câştiguri a câte 16.161.917 lei fiecare.

Biletele norocose au fost jucate la agenţia 15-013 din Găeşti, judeţul Dâmboviţa. Biletele au fost jucate în 22 decembrie şi în Ajunul Crăciunului şi au fost completate cu câte trei variante simple la Loto 6/49 şi două variante la Noroc.

Unul dintre jucătorii la LOTO din Găeşti, care a ghicit doar 3 dintre cele 6 numere, a declarat, la România TV, că în oraş se zvoneşte cine sunt cei doi câştigători.

După câte se zvoneşte în oraş, câştigători sunt doi oameni simpli, doi băieţi simpli. Unul este fost angajat la Ministerul de Interne, al doilea, băiatul unui instructor  de la şcoala de şoferi. Nu pot să spun sigur că ar fi vorba despre ei, dar aşa se zvoneşte.  Doi băieţi care au jucat şi au caştigat.”, a spus bărbatul.

preluare www.romaniatv.net

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns