proactiv Cicom angajeaza
Polimed Regata

Ţi-e dor de pielea bronzată? Bronzarea organică cu spray – soluţia ideală pentru toate tipurile de piele, acum şi la Târgovişte

Salonul de înfrumuseţare Nefertiti Târgovişte are o soluţie ideală pentru cei care tânjesc după o pile bronzată, dar nu vor să rişte în privinţa sănătăţii. Bronzarea organică cu spray este soluţia ideală pentru că nu afectează pielea,  nu o îmbătrâneşte, neexistând nici un fel de risc în privinţa cancerului de piele.  În plus, pot beneficia de un bronz minunat şi persoanele cu piele sensibilă, piele care nu se bronzează sau au intoleranţă la expunerea la soare.

Bronzarea organică cu spray are la bază extract de trestie de zahăr, bronzul nefiind afectat de apă, estompându-se doar odată cu exfolierea naturală a pielii. Procedură cosmetică este acum disponibilă şi la Târgovişte, în saloanele Nefertiti, pentru numai 95 de lei.

Programări la numerele de telefon 0720 784 054 sau 0245 620 960 – Neferititi, Complex Mondial (intrare dinspre parcul Mitropoliei) sau 0727 203 571 – Nefertiti, zona sensului giratoriu din Centrul Vechi al municipiului.

Printează articolul Printează articolul
Printează articolul Printează articolul
Ajuta comunitatea noastra sa creasca.
Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate.
Multumim!
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *