Teodora Anghelescu, primarul din Bezdead: „Îmi doresc să iasă lumea la vot”

 

Primarul localității Bezdead, Teodora Anghelescu, a mers la vot încă de la primele ore ale zilei, pentru a da un exemplu de responsabilitate civică cetățenilor. Aceasta a declarat că își dorește ca lumea să iasă la vot pentru a-și exprima opțiunea.

Îmi doresc să iasă lumea la vot în primul rând pentru localitate, să demonstrăm că suntem responsabili, solidari și pentru că întotdeauna sperăm că va fi mai bine, vom reuși să trăim într-o țară normală. Vreau ca tinerii să se întoarcă în țară pentru că uneori satul pare a fi pustiu.  La alegerile locale prezenta a fost mai mare, deoarece cetățenii au cunoscut îndeaproape candidații, însă și de data acesta sper ca aceștia sa-mi fie aproape. De aceea sfatul meu pentru viitorii parlamentari este să vină mai des în teritoriu pentru a fi cunoscuți și a cunoaște problemele cu care se confrunta autoritățile locale    – Teodora Anghelescu, primarul localității Bezdead


Primarul spune că a militat întotdeauna pentru obligativitatea votului, pentru că fiecare trebuie să decidă, prin votul său, viitorul țării.

 

 


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!
Un gand despre “Teodora Anghelescu, primarul din Bezdead: „Îmi doresc să iasă lumea la vot”

Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: