proactiv Polimed
Mobila Kubika Regata

Super Sale Weekend, la Ploieşti Shopping City! Câştigă un voucher de cumpărături în valoare de 150 lei

Ploiesti Shopping City a dat startul sezonului de reduceri! Toata luna ianuarie, shoppingul se face la cele mai avantajoase preturi. Mai mult, in weekendul 14-15 ianuarie, cel mai important centru comercial din judet si din imprejurimi aduce promotiile si distractia la un loc si te vei putea bucura de preturi mai mici cu pana la 70% la zeci de branduri preferate si de o multime de momente speciale.

Demonstratii de beauty, tombole si premii pentru toti vizitatorii si sesiune de miscare alaturi de simpaticul veveritoi RONTZY

Servicii gratuite de hairstyling, make-up si unghii tehnice oferite de Marigold, servicii de hairstyling gratuite oferite de Atelierele Ilbah si sesiuni de miscare si dans sustinute de Nico Fitness sunt doar cateva dintre surprizele pregatite. Participantii la aceste demonstratii vor avea posibilitatea sa castige un set de doua cani termosensibile personalizate daca se inscriu apoi in tombola care ii va premia din ora in ora.

Orice achizitie in valoare de 200 lei le va aduce vizitatorilor un premiu garantat, pe baza extragerii unui talon din tombola amplasata la Info Point: voucher cadou Intersport, o sticla vin, gloss Sephora, voucher de cumparaturi in cadrul Ploiesti Shopping City. Toti clientii vor fi insa rasplatiti: la fiecare 50 de lei cheltuiti, acestia vor primi un voucher pentru o ora de biliard in cadrul salii de jocuri Play Again (The Jack Casino).

Micutii vor avea si ei parte de un moment pregatit special pentru ei. Alaturi de veveritoiul RONTZY si partenerii Nico Fitness si Dinamic Kids vor putea lua parte, in intervalul 10:00-13:00, la o sesiune de miscare si sport.

Profita si tu de Super Sale Weekend! Ploiesti Shopping City iti ofera posibilitatea sa castigi un voucher de cumparaturi in valoare de 150 lei pe care sa il folosesti in cadrul Super Sale Weekend, in perioada 14-15 ianuarie.

Ce trebuie sa faci?

Raspunde AICI la intrebarea: „In ce perioada se desfasoara campania Super Sale Weekend in Ploiesti Shopping City”? si poti sa fii unul dintre castigatori

Printează articolul Printează articolul

Un gand despre “Super Sale Weekend, la Ploieşti Shopping City! Câştigă un voucher de cumpărături în valoare de 150 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Polimed Diverse Imagini Hotel Pestera Armand Media
Flax Gopo

Star Sistems Security - Paza si protectie