Senzațional! CSM Târgoviște a răpus campioana Sepsi Sfântu Gheorghe

 

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a obținut în această seară o victorie răsunătoare! Formația lui Cătălin Tănase s-a comportat excepțional și a trecut de campioana României Sepsi Sfântu Gheorghe, cu 49-36. Gruparea dâmbovițeană și-a luat revanșa în fața formației din Covasna după ce sezonul precedent a fost îngenunchiată în fiecare dispută directă. Cu Tănase la timonă, CSM a excelat și arătat că poate trage din nou la titlul de campioană, chiar dacă ne aflăm la începutul campionatului. Noua echipă a Târgoviștei arată mai bine ca niciodată, iar succesul cu Sepsi demonstrează că echipa reprezintă ceea ce și-a dorit toată suflarea baschetbalistică dâmbovițeană. Cei peste 1 500 de suporteri din tribune au simțit din plin că baschetul feminin se prezintă încă o dată la înălțime la Târgoviște. În disputa cu Sepsi, toate cele patru jucătoare americane ale CSM-ului au jucat foarte bine, iar româncele nu s-au lăsat nici ele mai prejos. De asemenea, la 42 de ani, Larisa Toma, sufletul echipei, reprezintă o jucătoare fenomenală și un model ce trebuie urmat de orice sportiv aflat la început de carieră. După două meciuri susținute în noua ediție a campionatului, CSM a obținut maximum de puncte și se luptă la baionetă pentru prima poziție a clasamentului cu Olimpia Brașov, U. Cluj și Phoenix Galați.

CSM Târgoviște – Sepsi Sfântu Gheorghe   49-36 (15-11, 12-9, 13-6, 9-10)


CSM: D. Cosby (8), L. Toma (7), P. Green (7), M. Coker (11), P. Poole (9) – S. Kirberg, A. Vârjoghe (2), M. Fodor (2), E. Dincă (3).

 Sepsi: J. Jeffery (7), T. Marshall (12), A. Parău (3), R. Mitcell (4), A. Huțanu (5) – T. Kilin, C. Harris (2), T. Pfirman, A. Stoenescu (3).

Ionuț Parghel


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Un gand despre “Senzațional! CSM Târgoviște a răpus campioana Sepsi Sfântu Gheorghe

Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: