Românisme: Domnişoara din imagine a reuşit să-i fure Mercedes-ul unui tânăr care a luat-o „la ocazie”

S-a întâmplat în aceste weekend în Argeş. Blonda a ieşit la ocazie şi a găsit un şofer binevoitor, cu Mercedes. Pe drum i s-a făcut rău, iar omul a  oprit să-i cumpere o sticlă de apă. Când s-a întors, femeia plecase cu maşina. A gonit 100 de kilometri pe autostradă, până a rămas fără combustibil, iar în drumul nebun a acroşat şi o maşină. Alcooltestul a arătat că tânăra era beată, având 1.29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia se numeşte Alina Elena Badea şi avea permisul suspendat. Anul trecut, prin aceeaşi metodă a furat un taxi, iar în urmă cu mai mulţi ani a provocat un accident în care un om a murit. Tot anul trecut, a fost vedeta internetului după ce poliţiştii au găsit-o dormind pe stradă, în stare avansată de ebrietate.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Un gand despre “Românisme: Domnişoara din imagine a reuşit să-i fure Mercedes-ul unui tânăr care a luat-o „la ocazie”

  • 22 august 2017 at 9:35
    Permalink

    binevoitor?pai daca era mama n-o lua.

    Reply

Lasă un răspuns