PSD Dâmbovița este de partea premierului Tudose în chestiunea restructurării guvernamentale

PSD Dâmbovița susține propunerea premierului Mihai Tudose de a restructura Guvernul prin reducea numărului de ministere.   „Ideea restructurării este îmbrățișată, în mare parte, (n.r. de organizație), pentru că vrem o structură a guvernului mai flexibilă și care să fie mai aplicată pentru a pune în aplicare programul de guvernare pe care ni l-am asumat în fața românilor„. a declarat deputatul Corneliu Ștefan, vicepreședinte PSD Dâmbovița.

PSD Dâmbovița a avut, miercuri, 10 ianuarie, un Biroul Permanenu Județean l-a care s-a discutat și acest subiect. PSD Dâmbovița se întrunește și într-un comitet executiv înainte de CEX-ul de la Iași, unde partidul va vota dacă dorește restructurarea.


Premierul Mihai Tudose a declarat, pe 10 ianuarie, că este nevoie de o restructurare a Guvernului la un număr care să înceapă cu „1”, însă a precizat că în afară de ministrul de Interne, Carmen Dan, nu mai are probleme cu niciun alt ministru. Chestiunea fost discutată de premier și într-o întâlnire avută cu mai mulți lideri locali printre care și Adrian Țuțuianu. De cealaltă parte, președintele partidului, Liviu Dragnea și apropiații săi nu sunt de acord cu restructurarea Guvernului. Dragnea a evitat o declarație tranșantă pe acest subiect, dar, de exemplu, deputatul de Dâmbovița, Rovana Plumb a precizat că nu va vota pentru mișcorarea numărului de ministere.

În acest moment, Guvernul României are 26 de portofolii de ministri, plus un viceprim-ministru, fără minister.


Printează articolul Printează articolul

Gurmand + Raiman

21 decembrie

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: