METEO: Vremea se va încălzi! Temperaturile diurne ajung la 17 grade

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
02.11.2016 ORA 08 – 03.11.2016 ORA 08
Vremea se va încălzi față de intervalul precedent urmând astfel a se înregistra valori termice uşor mai ridicate decât cele climatologic specifice aceastei date din an. Cerul, variabil pe parcursul zilei se va înnora treptat seara și în cursul nopții, când va ploua slab pe arii restrânse în zona deluroasă și izolat în restul regiunii. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 17 grade, iar cele minime între 4 și 7 grade. Dimineața, pe spații mici vor fi condiții de ceață.
LA MUNTE
Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în a doua parte a intervalului când temporar se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Un gand despre “METEO: Vremea se va încălzi! Temperaturile diurne ajung la 17 grade

Lasă un răspuns