METEO: Cum va fi vremea în acest weekend

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTEVALUL
25.11.2017 ORA 08 – 26.11.2017 ORA 08

Vremea va fi în general închisă, în zona joasă de relief a regiunii local se va semnala ceață asociată pe spații mici cu burniță, iar vântul va sufla slab până la moderat.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 11 grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 7 grade.
LA MUNTE
Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări trecătoare pe creste. Temperatura aerului nu va avea variații notabile față de intervalul precedent.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTEVALUL
26.11.2017 ORA 08 – 27.11.2017 ORA 08

Cerul va avea înnorări, dimineața pe arii restrânse va fi ceață asociată cu burniță, iar spre sfârșitul intervalului, trecător va ploua slab pe spații mici. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în extremitatea de sud-est a regiunii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între 3 și 6 grade.
LA MUNTE
Înnorările vor cuprinde treptat întreaga zonă montană și temporar se vor semnala precipitații slabe ziua sub formă de ploaie, iar noaptea mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime nu vor avea variații notabile comparativ cu cele din intervalul precedent, însă minimele vor fi în scădere.


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: