METEO: Ce anunță meteorologii pentru acest weekend

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
04.11.2017 ORA 08 – 05.11.2017 ORA 08

Vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a regiunii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineața și noaptea. Izolat vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 16 grade, iar cele minime între 2 și 6 grade.
LA MUNTE
Cerul va fi temporar noros și izolat vor fi condiții pentru precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului nu va avea modificări semnificativa față de ziua precedentă.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTEVALUL
05.11.2017 ORA 08 – 06.11.2017 ORA 08

Vremea se va menține apropiată de cea normală pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 16 grade, iar cele minime între 1 și 6 grade. Pe arii restrânse, mai ales noaptea, se va forma ceață.
LA MUNTE
Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, dar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua anterioară.


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: