Început timid pentru ”Padina Folk”, eveniment care vrea să înlocuiască „Padina Fest” la care organizatorii au renunţat

Ediția pilot a festivalului „Padina Folk”, cu care autoritățile au încercat să înlocuiască pe ultima sută de metri „Padina Fest”, festival de tradiție la care organizatorii au renunțat, nu s-a bucurat de o prezență numeroasă. Dimpotrivă! Aprobarea tardivă a bugetului pentru eveniment, dar şi ora la care a fost programat (în timpul zilei când adevăraţii împătimiţi ai muntelui sunt pe traseele montane) au dezavantajat ediţia pilot. Organizatorii trebuie să ţină cont pe viitor de specificul publicului care participă la evenimente de acest gen.

Au concertat Vasile Mardare, Ovidiu Mihăilescu, trupa CALEnDAR, Mike Godoroja şi  Blue Spirit. Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa a anunţat printr-un comunicat de presă că vrea să continue şi cu ediţia a doua în 2018: „Ediţia pilot a ”Padina Folk”, un punct de reper pentru anii viitori, în care Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa îşi propune să facă din acest festival, început timid, un concept de notorietate.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns