“Încălzire” pentru derby-ul cu Sepsi! CSM Târgoviște, victorie lejeră cu Iași

 

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a găsit din nou gustul victoriei în campionat. După două înfrângeri consecutive cu Olimpia Brașov și U. Cluj, trupa lui Cătălin Tănase a trecut de Național Iași cu 75-48, în etapa a 10 a LNBF. Gruparea dâmbovițeană a meritat victoria după ce a controlat trei sferturi din meci, iar pe ultimul la cedat adversarului cu 13-20. CSM și-a asigurat toate punctele cu Național în primele trei manșe, când a lovit neîncetat cu 26-8, 23-13 și 13-7. Împtriva codașei din LNBF au punctat aproape toate jucătoarele pe care Tănase le-a trecut pe foaia de joc. Sigurele care n-au făcut-o au fost Florina Anastasescu și Raluca Alecu, a doua o jucătoare care nu a jucat deloc. După succesul cu Iași, CSM se menține pe locul 3 în LNBF, în spatele lui Sepsi Sfântu Gheorghe și U. Cluj, cu 18 puncte acumulate. Etapa viitoare, pe teren străin, formația târgovișteană va juca cu liderul Sepsi, într-un adevărat derby al orgoliilor.

CSM Târgoviște – Național Iași  75 – 48 (26-8, 23-13, 13-7, 13-20)


CSM: D. Cosby (13), P. Green (8), L. Toma (6), M. Coker (12), P. Poole (15), A, Vârjoghe (7), A. Ghiță (2), M. Fodor (6), E. Dincă (4), D. Tănase (2). Antrenor: Cătălin Tănase.

Național: R. Dănălache (5), C. Adams (11), D. Simmons (15), A. Ciotir, J. Johnson (4), D. Dănilă (2), A. Aursulesei (7),  I. Iftimescu (2), R. Butnariu, D. Mosley (2). Antrenor: Yannis Tsirogianis.

Ionuț Parghel


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Un gand despre ““Încălzire” pentru derby-ul cu Sepsi! CSM Târgoviște, victorie lejeră cu Iași

Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: