EXCLUSIV: CSM Târgovişte, absolvit în instanţă de la plata a peste 90.000 de euro în celebrul proces Dikeoulakos

 

Revelion 2018

La nivelul anului 2014 Clubul Sportiv Municipal Târgoviște fusese obligat la plata sumei de 103.750 Euro în favoarea antrenorului grec al echipei de baschet, George Dikeoulakos, care s-a despărțit prematur de formația târgovișteană, datorită neînțelegerilor cu cei din conducerea clubului.

Decizia (rămasă definitivă) a fost pronunțată de Tribunalul Arbitral Baschetbalistic de la Geneva (instituție aflată sub blazonul FIBA).


În luna ianuarie 2017 antrenorul Dikeoulakos a solicitat Tribunalului Dâmbovița, pronunțarea unei hotărâri de recunoaștere a deciziei arbitrale, astfel încât să poată proceda la executarea silită a Clubului.

Clubul a apelat la serviciile avocaților de la S.C.P.A. Cioacă-Grigorescu & Asociații,  care au reușit să evite plata unei plăți consistente din suma solicitată, cererea fiind admisă numai pentru  suma de 10.000 Euro (din cei peste 100.000 Euro solicitați), adică doar onorariile societăților de impresariat și avocatură ai antrenorului grec.

Apărătorii Clubului în acest proces, avocații de la C.G.A., se declară încrezători în perspectiva obținerii unei soluții integral favorabilă echipei de baschet în fața Curții de Apel Ploiești, argumentul esențial susținut în fața instanței de fond, fiind caracterul nearbitrabil al litigiului, care este asimilat unui conflict de muncă.

Rămâne să urmărim parcursul acestui litigiu, până la finalizarea sa definitivă, având în vedere că implicațiile soluției sunt hotărâtoare pentru soarta secției de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Soluția Tribunalului Dâmbovița a fost pronunțată pe 09.08.2017 și poate fi vizualizată prin accesarea următorului link:

http://portal.just.ro/120/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=12000000000082506&id_inst=120


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: