Deputatul Carmen Holban cere Ministerului Sănătăţii dotarea Spitalului din Târgovişte cu mai multe echipamente

Deputatul PSD, Carmen Holban, a solicitat Ministerului Sănătăţii dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte cu mai multe echipamente medicale,  pentru a se înscrie în Strategia Națională de Sănătate 2014-2020 ”Sănătate pentru prosperitate”.

Este vorba despre: un ANGIOGRAF – ca urmare pacientul cu boli cardiovasculare care are nevoie de o astfel de investigație nu mai trebuie să fie programat în clinicile din București sau alte orașe, programări care se fac cu multă dificultate, un ECOCARDIOGRAF TRANSTORACIC MOBIL, SERINGI AUTOMATE şi un APARAT ENDOSCOPIC OLYMPUS OPTERA – aparat necesar să ajute la confirmarea unui diagnostic corect și pe de altă parte la efectuarea activităților terapeutice specifice pacienților cu hemoragii digestive superioare și interioare. Holban a înaintat o interpelare ministrului de resort în care a precizat că  în vederea alocării acestor fonduri bugetare, a fost înaintată o cerere către Ministerul Sănătății în urmă cu 4 luni. „Vă rugăm, Domnule Ministru să analizați și să decideți pentru binele pacienților” se arată în interpelare.


Spitalul Județean de Urgență Târgoviște este cea mai mare unitate sanitară din județ, cu un număr de 1767 paturi, cu 16 linii de gardă în specialități clinice, 2 linii de gardă în specialități paraclinice, cu o linie de gardă continuă în secția ATI.

 

 Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “Deputatul Carmen Holban cere Ministerului Sănătăţii dotarea Spitalului din Târgovişte cu mai multe echipamente

  • 17 mai 2017 at 1:14
    Permalink

    Bravo Carmen!

    Reply

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
%d blogeri au apreciat: