În decembrie, Happy Hour la Berăria „Vlad Țepeș”! Reducere de 50% la toate băuturile

Luna decembrie vine cu Happy Hour la Berăria „Vlad Ţepeş” din Târgoviște.  În toate zilele de luni, marți, miercuri și joi (cu excepția sărbătorilor religioase sau a zilelor libere stabilite prin lege), între  orele 17:00 – 23:00, toate băuturile sunt la reducere de 50% față de prețul din meniu. Reducerea se aplică atât băuturilor alcoolice, cât și celor non-alcoolice, începând cu data de 4 decembrie.

În acelați timp, „Meniul zilei” a revenit în oferta Berăriei „Vlad Ţepeş”.  La „Meniul zilei” puteți alege zilnic din câte două feluri deciorbă și felul II, la care se adaugă salată și apă plată. Prețul meniului este de 15 lei. Meniul zilei este disponibil și pentru comenzi la domiciliu. Puteți consulta „Meniul zilei” pe pagina de facebook a Berăriei „Vlad Ţepeş”.


Berăria „Vlad Ţepeş” Târgovişte menține  ;i reducerea substanţială pentru mâncarea comandată la domiciliu sau la birou, a la carte. Orice comandă telefonică din meniul restaurantului  are o reducere de 50%. Oferta este valabilă de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 17:00,pentru comenzile de minimum 30 de lei. Comenzile se primesc la telefon 0754434120 sau 0731763363.


Printează articolul Printează articolul

Gurmand + Raiman

21 decembrie

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: