DÂMBOVIȚA: Echipa Jandarmeriei dâmbovițene, meci cu Cetatea Târgovişte 1396

Spiritul de fairplay şi mişcarea în aer liber, au fost promovate, astăzi, 5 octombrie, de jandarmii dâmboviţeni printr-un meci de fotbal amical. Echipa Jandarmeriei s-a întâlnit pe trenul de fotbal cu echipa suporterilor, Cetatea Târgovişte 1396. Meciul s-a disputat la complexul sportiv din localitatea Aninoasa începând cu ora 14.30.

Încă de la startul competiţiei cele două echipe au stabilit principalele reguli ale jocului: atitudine pozitivă; comportament nonviolent şi respect reciproc. Cele 90 de minute de joc s-au dovedit a fi benefice pentru menţinerea unei bune condiţii fizice pentru jucătorii ambelor echipe. În final meciul de fotbal amical s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea echipei Cetatea Târgoviște 1396.

Concluzia acestei competiţii a fost aceea că indiferent de poziţia în care te afli – reprezentant al forţelor de ordine şi siguranţă publică, jucător de fotbal sau suporter al unei echipe – întotdeauna dialogul este cel mai important, iar comunicarea reprezintă modalitatea de gestionare optimă a oricărei situaţii.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *