Concursul de aruncat telefoane mobile şi Vânătoare de pluşuri de la Aninoasa s-a bucurat de mare succes

27 de copii s-au aliniat la startul concursului de aruncat telefoane mobile de la Aninoasa. 74 de micuți au participat la Vânătoarea de animale de pluş. Toate acestea în cadrul manifestării „Bucurii pentru copii”, organizată de Consiliul Local şi Primăria comunei Aninoasa. Constantin Maricescu, primarul comunei şi art-managerul Victor Mihalache (inițiatorii acestei acțiuni) au dorit ( şi au reuşit!) să îi țină departe de calculatoare, laptopuri şi telefoane mobile preț de câteva ore. A fost un inedit protest față de popularul joc „Pokemon Go”. Copiii au alergat, au sărit în trambuline, s-au jucat cu Mikey şi Minnie, cu Donald şi Hello Kitty, au fost pictați pe față şi au dansat pe melodiile cântate de componenții „Clubului Victorioşilor” şi de animatorii Teatrului „Junior” din Târgovişte. Au plecat acasă cu jucăriile de pluş „vânate” şi cu alte frumoase premii.
   Organizatorii promit mai multe astfel de întâlniri în aer liber cu sportul, joaca şi buna dispoziție pentru copiii şi tinerit din Aninoasa, Târgovişte şi localitățile învecinate.
20160814_185646_800x450
Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Un gand despre “Concursul de aruncat telefoane mobile şi Vânătoare de pluşuri de la Aninoasa s-a bucurat de mare succes

Lasă un răspuns