Cetatea Târgoviște 1396 – campioana de toamnă!

Străjerii au terminat turul de campionat al Ligii a 6-a Nord pe primul loc după ce au învins în deplasare echipa din Ogrea! Chiar dacă au fost loviți tot meciul de brutalii jucători din Ogrea, cu sau fără minge, târgoviștenii s-au impus la final cu 2-1!

Ogrea – Cetatea 1-2 (1-1)

Cetatea Târgoviște rămâne singura echipă dâmbovițeană neînvinsă în această ediție de campionat, cu cea mai bună apărare și cel mai bun atac, având cu două puncte mai mult decât echipa de pe locul 2, fiind astfel campioana de toamnă din ultima ligă județeană, în condițiile în care vorbim de o echipă nou înființată.

Componența echipei: Gătej / Ciumac, Mihai A (cpt), Popa, Condurache / Bobeică I, Beleaev, Croitoru, Popescu / Petre D, Stroe E. Antrenor: Bogdan Marius Gheorghe. Au mai evoluat: Ionciu, Ionescu, Stanciu și Grigorescu.

Victoria a fost dedicată familiei Drăgănescu, pentru tot sprijinul oferit echipei. Felicitări băieților pentru frumosul debut în fotbalul dâmbovițean! Mult succes pe viitor!

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns