ortooxacell kiss2022.gif Flax

GĂEȘTI: Un bărbat a sunat la 112 și a reclamat furtul unor bani. De fapt, îi pierduse la jocuri de noroc

Ieri, 12 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizaţi de un bărbat de 42 de ani, din localitate, cu privire la faptul că i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cel în cauză ar fi pierdut banii la jocurile de noroc și fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi apelat numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 pentru a sesiza furtul acestora.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor O.G. 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa atrage atenţia cetăţenilor că apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau  alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei. „Stimaţi cetăţeni, apelarea prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 trebuie efectuată numai în cazuri de urgenţă care necesită intervenţia promptă a structurilor specializate pentru soluţionarea acelui eveniment. Aşadar, nu abuzaţi de acest număr de telefon fără a avea într-adevăr un motiv real sau o urgenţă. Vă atragem atenţia că, potrivit reglementărilor legale, apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau  alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media