ortooxacell kiss2022.gif Flax

Decizie! Chindia joacă și în weekend!

Membrii Comitetului Executiv al FRF au decis în şedinţa de astăzi ca niciuna dintre cele două etape rămase de discutat în 2017 în campionatul Ligii 2, primele două ale returului, să nu fie amânate pentru la anul, în ciuda a ceea ce îşi doreau majoritatea cluburilor din această competiţie.

Runda a 20-a, programată la finalul acestei săptămâni, se va desfăşura cu siguranţă, în timp ce în privinţa etapei a 21-a există posibilitatea ca unele jocuri să fie amânate sau chiar întreaga rundă. „Respinge cu unanimitate de voturi solicitarea de modificare a programului competiţional al Ligii a 2-a„, este verdictul şedinţei de astăzi a Comitetului Executiv.

„Nu s-a amânat nicio etapă. S-a luat hotărârea ca în situaţia în care, datorită stării vremii, nu se întrunesc condiţiile propice de organizare în bune condiţii a jocului, să se amâne. Discuţia a rămas, în situaţia în care condiţiile sunt extinse şi atunci ar trebui amânate mai multe meciuri, dacă se amână doar trei-patru meciuri sau întreaga etapă.

Sunt prevederi regulamentare care permit o astfel de luare de măsură, dar ea a fost discutată şi în Comitetul Executiv. Dacă vremea rea este pe plan restrâns, adică doar într-o zonă sau două, şi e vorba despre o echipă sau două, se amână doar acele două jocuri. Dacă este pe un plan mai extins şi e vorba de mai mult de patru meciuri, atunci se va lua în discuţie oportunitatea de a amâna doar patru jocuri sau de a amâna întreaga etapă, astfel încât, din sezonul de primăvară, să începi numeric cu etapa a doua a returului. Adică să nu fie situaţia ca unii să înceapă cu o etapă în plus jucată şi alţii nu.

Această etapă se joacă 100 la sută. Totul a venit după o analiză la sânge a sezonului de primăvară. Pur şi simplu nu aveai posibilitatea să amâni două etape pentru la anul”, a explicat, pentru Liga2.ro, Auraş Braşoveanu, unul dintre cei doi membri reprezentanţi ai Ligii 2 în CEx.

Chindia urmează să evolueze duminică, 03 decembrie, la Arad, cu UTA. Meciul va incepe la 11:30 și va fi televizat pe DigiSport.

Marius Bogdan Gheorghe

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media