Târgoviștea va găzdui a XXIV-a ediție a competiției de karate „CUPA SHORIN-RYU”

Pe data de 18.11.2017, se va desășura în Municipiul Târgoviște cea de a XXIV-a ediție a competiției de karate „CUPA SHORIN-RYU”, organizată de Club Alex în parteneriat cu Fundația Județeană Pentru Tineret Dâmbovița, Palatul Copiilor Târgoviște, cu sprijinul financiar al Primăriei orașului Târgoviște.

Manifestarea sportivă va avea loc la Sala de Sport Prof. PAUL BANICĂ – TÂRGOVIȘTE – MICRO 6, str. Moldovei nr.3 lângă Casa Tineretului Târgoviște, cu începere de la ora 9.00 deschiderea oficială fiind la ora 13.00. La acest moment festiv vor fi prezenți personalități de seamă precum dl. Puiu Garbea din partea Ministerului Tineretului și Sportului, președintele Federerației Române de Karate WUKF Prof. doctor Liviu Crisan, oficialități din partea Primăriei Municipiului Târgoviște, a Consiliului Județean Dâmbovița și al Inspectoratului Școlar Județean Târgoviște. La această competeție și-au anunțat participarea peste 500 de karateka care vor evidenția cu fairplay și sportivitate, valențele deosebite ale acestei discipline sportive.


Robert Udroiu


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: