Fostul primar al Târgoviștei, Gabriel Boriga, se alătură unei cauze umanitare, în sprijinul a 400 de copii din zona Glodeni

Fostul primar al Târgoviștei, Gabriel Boriga, se alătură unei noi campanii umanitare, în sprijinul a 400 de copii și tineri din Glodeni și împrejurimi, cu vârste între 3 și 19 ani. Este vorba despre copii pe care Parohia Glodeni îi are în evidență și cărora, prin rotație, le oferă o masă caldă la sfârșit de săptămână. Copiii provin din familii cu posibilități materiale reduse.

Campania umanitară, „Dar de dar pentru suflete minunate„, este inițiată de două tinere: Cristina Petre și Mariana Spătaru. Ele vor ca până pe 19 noiembrie, cu ajutorul oamenilor generoși, să strângă haine, încălțăminte, jucării, dar mai ales alimente care să ajungă la copiii din Parohie. Cei care vor să ajute, pot face donații până pe 17 noiembrie. Detalii pot obține la numerele de telefon: 0720654155 și 0727682010.

Campania este susținută de Consiliul Județean Dâmbovița, dar și de Arhiepiscopia Târgoviște. Pe 19 noiembrie, acțiunea umanitară se va încheia cu un spectacol ce se va desfășura la Glodeni. Vor urca pe scenă, pentru sprijinirea copiilor, Ansamblul Chindia, Ansamblul Rodica Bujor, Any Crăciun, Mariana Marin Davidescu, Izabela Simion. Si fosta  glorie a Chindiei Targoviste, Cristian Balasa, va fi prezent la eveniment.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns