Au început să prindă gustul pentru teatru! „Cum se face” s-a jucat cu sala plină, la Titu

Momente minunate au oferit pe scena Casei de Cultură din Titu, actorii Octavian Strunilă, Paul Ipate, Anca Dumitra, Delia Nartea și Alexandru Conovaru, la sfârșitul săptămânii trecute. Piesa „Cum se face” s-a jucat cu sala plină ochi,  semn că oamenii din Titu au prins și gustul pentru teatru. Spectacolul a avut loc cu sprijinul primăriei orașului.

În regia lui Octavian Strunilă „Cum se face” este o comedie de-a râsu’-plânsu’! Inspirat din viața reală, spectacolul prezintă lumea plină de farmec a culiselor unui spectacol de teatru, spectatorii fiind martori la procesul de creație prin care trec artiștii.  O  sumedenie de momente comice dar și triste în același timp, de la prima zi de repetiție până la premiera unui spectacol compromis din naștere au adus ropote de aplauze în finalul reprezentați.

La final, cunoscuții actori au avut o sesiune de fotografii și autografe, la care oamenii au stat la coadă. Cea mai solicitată a fost Anca Dumitra, cunoscută publicului pentru rolul Geaninei din serialul de televiziune „Las Fierinți”

 

Foto: Gazeta de Titu

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns