BUCEGI: Un bucureștean a stat 30 de ore înzăpezit, cu doi cai de rasă după el

Vremea rea din Bucegi l-a pus la grea încercare pe crescătorul de cai  Marius Albișor, care deține un Centru de antrenament la mare altitudine pentru caii de curse, în zona montană a județului Dâmbovița. Acesta a vrut să coboare cu doi cai de curse, dar a rămas înzăpezit mai bine de 30 de ore, pe DJ 713. A îndurat viscolul, temperaturile joase și noaptea. Într-un final, bărbatul și cabalinele au fost salvate.

Revelion 2018

„Dupa 30 de ore cat am stat introienit pe Dj713 am reusit in final sa cobor din Platoul Bucegi. Le multumesc pe aceasta cale Jandarmeriei Montane Padina-Pestera , in special subofiteruluu Andrei Dumitrescu cu care am pastrat legatura toata noapte, primarului comunei Moroieni si LDP de pe langa CJ Dambovita fara ajutorul carora as mai fi hibernat si acum intr un viscol cu rafale de 80 km/h.” a scris Albișor pe pagina sa de facebook.


Codul portocaliul de vremea rea, emis pentru zona montană a județului, a adus ninosoare abundentă și viscol.


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: