ortooxacell kiss2022.gif Flax

PICĂTURA DE ACID: NU AJUTA IREDENTISMUL !

Sursă foto: voceatransilvaniei.ro

cristin petre2

Observ, cu durere, cum istorici şi ziarişti cu pretenţii (şi din partea mea, şi din a lor) în loc să fie echidistanţi, cad în plasa incitării la acţiuni reprobabile.

Faptul MIZERABIL, JIGNITOR la culme şi ILEGAL petrecut în Târgul Secuiesc, de a arbora doliu şi acea CÂRPĂ ce ei o numesc steag tocmai de ziua naţională a României este blamat de toată lumea ce mai are un pic de bun simţ.
Dar, prin anumite texte, prin folosirea unor cuvinte, prin alăturarea lor de numele celor ce sunt FORMATORI DE OPINIE stârneşte, cu ştiinţă sau nu, o exacerbare a sentimentului naţionalist.

Citește mai mult

Pompierii dâmboviţeni şi bucureşteni sărbătoresc Ziua României la Târgovişte!

Ziua Naţională a României este în fiecare an prilej de sărbătoare. În cadrul manifestărilor festivede astăzi, din Piaţa Tricolorului din municipiul Târgovişte, începând cu ora 11:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa va fi reprezentat de ofiţeri din comanda unităţii şi va participa cu un pluton de defilare constituit din 22 de cadre … Citește mai mult

Complexe. De ziua naţională

Ziua naţională a României. O sărbătoare frumoasă la început de iarnă, când vremea şi grijile apasă parcă un pic mai mult peste umerii noştri. O zi ideală – la mijlocul săptămânii – în care ne putem relaxa, petrece timp cu familiile şi prietenii noştri, putem bea o ţuică fiartă şi râde la un banc nou … Citește mai mult