ortooxacell kiss2022.gif Flax

Teodora Anghelescu, reconfirmată primar cu aproape 80% dintre voturi: ”Rezultatul este pe măsura muncii de 4 ani, nu a unei luni de campanie”

Locuitorii din Bezdead au decis să-i acorde din nou votul lor de încredere Teodorei Anghelescu, care rămâne primar pentru un nou mandat, câștigat cu 77,2% dintre voturile cetățenilor (1600 din cei 2100 de locuitori care au ieșit la vot au ales candidatul PNL). Aceasta va avea și sprijinul a 10 consilieri PNL. Procentul de 77,2 % … Citește mai mult

Foşti parteneri la cârma judeţului, Popescu şi Caracota nu se mai înghit! Şi dau cărţile pe faţă!

“Iancule fii bun şi drept cu poporul tău! Îţi doresc să schimbi atâţi mitropoliţi, câţi prefecţi a schimbat mitropolitul!” sunt vorbele spune de Florin Popescu în urmă cu 3 ani şi jumătate, pe când era preşedinte al CJD, la numirea lui Iancu Caracota în funcţia de prefect al judeţului. Astăzi, pentru fostul lider al PDL … Citește mai mult

A dat boala în alegătorii din Colegiul Găeşti!

Număr record de cereri de urnă mobilă înregistrat în Colegiul 8 Găeşti. În cele 11 localităţi, până la ora 10.00, au fost înregistrate peste 450 de cereri de la persoane care au declarat pe propria răspundere că suferă de boli care îi împiedică să se deplaseze la secţiile de vot. Procentul cererilor este cu 900% mai mare decât la alegerile locale din iunie. Cele mai multe cereri au fost înregistrate în oraşul Găeşti, 128, urmat de localităţile Vişina şi Morteni, toate trei conduse de edili sociali-democraţi.

Gabriel Boriga are, la Târgovişte, cu 4.000 de voturi mai mult decât partidul

 Centralizarea voturilor din secţiile târgoviştene arată o situaţie dezastruoasă pentru PDL. Gabriel Boriga, liderul democrat liberalilor târgovişteni, a obţinut cu aproape 4.000 de voturi mai mult decât partidul. 18.389 de târgovişteni au pus ştampila pe Gabriel Boriga, în timp ce, pe PDL, doar 14.573.