ortooxacell kiss2022.gif Flax

Eşti talentat? Demonstrează! Vino pe 10 noiembrie la Talent Show şi poţi deveni celebru

Cânţi? Dansezi? Jonglezi? Faci magie? Joci teatru? Imiţi personaje? Faci freestyle? Eşti inventiv?

Ai orice fel de talent?
Cauţi o şansă sa te promovezi? 
Arată’-ne ce poţi!!
SINGUR SAU CA MEMBRU AL UNEI TRUPE!!

Interact Targoviste vă invită la preselecţiile concursului naţional „Talent Show”!!

Curcubeul vacanţei răsare la bibliotecă!

Asociaţia Tineri pentru Europa de Mâine Târgovişte, în parteneriat cu Biblioteca Comunală Raciu şi Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte organizează în data de 03 august 2012, în cadrul proiectului Fantasy Land-Ludoteca din parc, finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acţiune,  atelierul de pictură pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7-11 ani ,,Curcubeul vacanţei”.

Claudiu “Dumy Klaw”, copilul care cântă fenomenal melodiile lui Whitney Houston

La doar 13 ani, Claudiu Dumitrache este îndrăgostit de muzică. Fredona încă de mic, în joacă, melodiile preferate. La 9 ani, a descoperit, însă, că este talentat şi de atunci este preocupat să-şi valorifice talentul şi să ajungă un artist adevărat.

Gabriel Boriga, învăţăcel la „Şcoala Altfel!”

Seria de manifestări “Hai la Şcoala Altfel” a fost deschisă astăzi, în prezenţa Înalt Prea Sfinţitului Arhiepscop şi Mitropolit al Târgoviştei Nifon Mihaiţă, a primarului Gabriel Boriga, a preşedintelui CJD, Florin Popescu, dar şi a  conducerii Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, reprezentată de inspectorul general Ion Sorin şi de inspectorul de specialitate  Elena Mosor.  Deshiderea a avut … Citește mai mult