ortooxacell kiss2022.gif Flax

Ionuţ Săvoiu, primul în preferinţele cetăţenilor din colegiul Titu!

Ieri, jurnaliştii de la econtext.ro au publicat o situaţie statistică, pe baza sondajelor apărute până acum în presă, în care au arătat cine sunt candidaţii preferaţi de electorat în zona Munteniei. http://www.econtext.ro/dosar–2/analiza/sondajele-vorbesc-iata-cine-ar-putea-fi-viitorii-deputati-si-senatori-din-muntenia.html Ionuţ Săvoiu, candidatul USL pentru colegiul Titu, este, conform econtext.ro, primul în preferinţele cetăţenilor colegiului. Săvoiu este unul dintre cei care au preferat … Citește mai mult

Deputatul Bogdan Cantaragiu va candida în toamnă pentru acelaşi colegiu – Titu

Aflat la lucrările Convenţiei Extraordinare a PDL, unde candidează pentru un post în BPN, deputatul de Titu, Bogdan Cantaragiu, a infirmat zvonurile legate de faptul că va părasi judeţul Dâmboviţa şi colegiul de deputat pentru o candidatură în judeţul Giurgiu, unde ocupă interimar funcţia de preşedinte al PDL.

Au început demersurile pentru reînfiinţarea Spitalului din Titu

Prefectul judeţului, Dragoş Rusu, a emis un ordin pentru înfiinţarea unei comisii care să elaboreze o notă de fundamentare privitoare la oportunitatea reînfiinţării Spitalului din Titu. Din comisie fac parte 2 jurişti din cadrul Instituţiei Prefectului, 2 medici, unul din partea DSP şi celălălt din cadrul CJAS şi un reprezentant al primăriei Titu. Spitalul orăşenesc … Citește mai mult

Un sobor de 30 de preoţi, în funte cu ÎPS Nifon, Mitropolitul Târgoviştei, au sfinţit o nouă biserică la Titu

Sfinţirea noului lăcaş de cult a avut loc duminică, 27 mai, în prezenţa ofocialităţilor oraşului şi judeţului şi a peste 1000 de enoriaşi, din Sălcuţa, Titu, dar şi comunle limitrofe oraşului.  Slujba de sfinţire a bisericii cu Hramul Sfinţii Constantin şi Elena a fost oficiată de Înalt Prea Sfiinţia Sa dr. Nifon Mihăiţă, mitropolitul Târgoviştei, alături de care a stat un sobor de 30 de preoţi.

Titu are bazin didactic de înot! Acesta poartă numele profesorului Emil Rozner

bazin inot titu

Inaugurarea bazinului didactic a avut loc în data de 8 mai, la eveniment participând pe lângă autorităţile locale şi judeţene şi nume grele ale înotului românesc: profesorul federal Virgil Pleşca şi componenţii lotului naţional de polo: Dragoş Ionescu şi Matei Alexandru.