ortooxacell kiss2022.gif Flax

Sindicatul Liber Învățământ Dâmbovița pregătește acțiuni de protest. Vezi nemulțumirile!

Situația personalului didactic-auxiliar a făcut astăzi subiectul unei întâlniri organizate de Sindicatul Liber Învățământ (SLI) Dâmbovița cu factorii decizionali din instuțiile de coordonare și control, la care au fost invitați să participe reprezentanți ai categoriei menționate, membrii sau nu de sindicat, din întreg județul. A moderat discuțiile Radu Preda, coordonator Departament Didactic-Auxiliar din cadrul SLI … Citește mai mult

Conducerea SLI spune că nu are nimic de ascuns! Iată barul incriminat de colegii din FEN

Acuzaţi de colegii din FEN şi Asociaţia Învăţătorilor, conducerea SLI Dâmboviţa se apără în cazul sediului fostului inspectorat.

Mihai Mihail, preşedintele Sindicatului Liber, şi Emil Poamă, vicepreşedintele SLI la nivel judeţean, spun că acuzaţile care li se aduc sunt nedrepte. Ei spun că există o hotărăre judecătorească prin care Inspectoratul Şcolar pierdea procesul legat de proprietatea clădirii.

Sindicatul nu va face nimic pentru directorii de şcoli demişi. SLI este reprezentat în instanţă de firma de avocatură a lui Ţuţuianu!

 

 57 de directori de şcoli au fost înlocuiţi în ultimele două săptămâni după ce conducerea inspectoratului a fost schimbată cu soţia liderului PSD, Costel Preda, Luminiţa Preda. Majoritatea sunt membrii de sindicat cu cotizaţia plătită la zi, adică 1% din venituri au mers la SLI Dâmboviţa.