ortooxacell kiss2022.gif Flax

12 cazuri soluţionate de Avocatul Poporului în Dâmboviţa, în primul trimestru din 2013

av_poporului

Activitatea instituţiei pe primul trimestru în judeţul Dâmboviţa s-a concretizat în primirea în audienţă a unui număr de 71 de persoane, 22 de petiţii înregistrate, 12 dosare soluţionate (9 dintre acestea fiind rezolvate favorabil) şi 33 de apeluri telefonice de la dâmboviţeni.

Avocatul Poporului se întoarce în Târgovişte. Vezi un caz rezolvat din Dâmboviţa!

avocat popor 1_600x400

Cetăţenii din Dâmboviţa beneficiază lunar de audienţe gratuite acordate de un reprezentant al instituţiei AVOCATUL POPORULUI – Biroul teritorial Ploieşti, acestea fiind organizate în municipiul Târgovişte, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa situat în Piaţa Tricolorului nr. 1.

Audienţe la Avocatul Poporului. Vezi când sunt programate în Dâmboviţa!

av_poporului

În data de 18 martie 2013, între orele 10:00 – 14:00, reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploieşti va fi prezent în municipiul Târgovişte, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa şi pentru a primi petiţii. Acordarea audienţelor se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi este gratuită, iar cererile adresate instituţiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru.

18 februarie – data următoarei întâlniri a dâmboviţenilor cu Avocatul Poporului

avocatul_poporului_audiente

Între orele 10.00-14.00, Ioana Enache, reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploieşti, va fi prezent în municipiul Târgovişte, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa şi pentru a primi petiţii. Activitatea se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Avocatul Poporului, audienţe şi în Dâmboviţa anul acesta

  În luna ianuarie 2012, reprezentanţii instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploieşti vor acorda audienţe în judeţul Dâmboviţa, după cum urmează:– în data de 9 ianuarie 2012 între orele 10:00 – 14:00, în municipiul Târgovişte, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.–  în data de 12 ianuarie 2012, între orele 10:00 – 14:00, în municipiul Moreni, … Citește mai mult