ortooxacell kiss2022.gif Flax

TÂRGOVIȘTE : TU FEST, 20 – 22 mai, două nopți de party intens

Vara aceasta REaducem Targovistea in discutie prin REdescoperiri, REfolosiri, REmixuri, arta urbana si o petrecere pe masura! Targoviste Undergorund si Asociatia Studentilor din Targoviste va invita pe 20 – 22 mai la TU FEST – un weekend in care zilele de relaxare si socializare se vor combina cu 2 nopti de party intens, intr-o oaza … Citește mai mult

Alternativă de weekend! Cel mai lung party din Târgoviște!

 Un bar din oras a organizat cea mai lunga petrecere, care va dura 24 de ore si se va desfasura atat in interiorul barului cat si in aer liber, la terasa care va fi inaugurata! Nu mai putin de 8 dj-ii vor tine conectati participantii pe toata durata petrecerii! In cadrul evenimentului, punctul culminant va … Citește mai mult

UPDATE CONCURS Vezi lista finală a câştigătorilor şi vino să faci mişcare cu Valleriana Club!

 Marin Ruxandra se alătură câştigătoarelor anunţate mai devreme: Cristina, Georgiana Lica, Puspan şi Irina Stancu. Vă aşteptăm la eveniment!

Nu rataţi primele petreceri zumba în aer liber din Târgovişte, organizate sub brandul Valleriana!

În acest sfârşit de săptămână, 11 şi 12 august, VallerianaClub, cu sprijinul farmaciilor Valleriana si  a centrului medical VallerianaMed organizează prima ediţie a evenimentului: Zumba fitness Open Air Party . Petrecerile vor avea loc începând cu ora 20.30, la Arsenal Cafe & Bistro din centrul oraşului Târgovişte. Nu există limită de vârstă, iar intrarea este liberă.

În acest sfârşit de săptămână, 11 şi 12 august, VallerianaClub, cu sprijinul farmaciilor Valleriana si a Centrului Medical VallerianaMed, organizează prima ediţie a evenimentului Zumba fitness Open Air Party.

 

“Electronic symphony”, în club Fever Fieni

Sâmbătă, 14 iulie, DJ-ul din Bucureşti, Lukone, pe numele său real Vlad Lucan, va fi prezent în club Fever din Fieni.
Proiectul muzical Lukone a pornit în 2011 având până în prezent două single-uri lansate împreuna cu deMoga (voce): “Allemasse” şi “Electronic Symphony”.LuKone s-a remarcat şi prin remixurile pe care le-a realizat, precum cele pentru Inna („Endless, „Club Rocker”) sau Morandi („Angels”).
În domeniul producţiei muzicale, a colaborat la realizarea a numeroase hituri precum: Guess Who (Locul Potrivit, Manifest, Tot Mai Sus), Grasu XXL (Azi NU, Prea mult fum), Spike (Realitate, Scandal, Tu – feat Guess Who), Maximilian (Dragoste Nebună, Pe lângă telefon) etc.

Sâmbătă, 14 iulie, Lukone, pe numele său real Vlad Lucan, va fi prezent în club Fever din Fieni.

Megastarul Alex Mica petrece în Club Fever Fieni, pe 23 iunie

Dalinda şi Seniorita sunt piesele care l-au făcut cunoscut pe timişoreanul Alex Mica, unul dintre artiştii români ai momentului. El va fi prezent în Club Fever sâmbătă, 23 iunie, la o petrecere avându-l ca invitat special pe Mr. Sax. Intrarea costă 10 lei, iar cei care vor să-şi facă rezervare la distracţie au la dispoziţie numărul de telefon 0723 831 560.
Alex Mica s-a făcut remarcat în 2008, când a ajuns până în semifinală alături de trupa Sign. Au urmat colaborări cu nume grele din muzica românească, pentru ca anul acesta piesa sa, Dalinda, să ajungă hit, cu aproape 2,888,500 de vizualizări pe youtube.

Dalinda şi Seniorita sunt piesele care l-au făcut cunoscut pe timişoreanul Alex Mica, unul dintre artiştii români ai momentului.

 

 

Partydul Kiss Fm petrece, de Paşte, la Târgovişte

Olix şi Dan Finţescu se întorc în Daso Cado Club, unde vor petrece în prima zi de Paşte, alături de membrii Partydului Kiss Fm din Dâmboviţa şi nu numai. Duminică, 15 aprilie, ei vor încinge atmosfera la o petrecere specială în clubul târgoviştean. Cei care doresc să-şi asigure un loc la party, pot face rezervări … Citește mai mult