ortooxacell kiss2022.gif Flax

Gabriel Boriga:”Nu intenţionez, sub nicio formă, să-mi dau demisia din funcţia de primar al Municipiului Târgovişte”

În condiţiile apariţiei în ultimele zile a unor zvonuri total nefondate şi manipulatoare, vreau să precizez următoarele:

  1. Nu intenţionez, sub nicio formă, să-mi dau demisia din funcţia de primar al Municipiului Târgovişte. Târgoviştenii m-au ales pe 10 iunie pentru un mandat de 4 ani, pe care vreau să-l onorez şi să-l duc la capăt. Mai mult, dacă târgoviştenii vor fi mulţumiţi de modul în care îmi voi face treaba, nu voi avea nicio reţinere să le cer din nou votul în 2016.
  2. Cer tuturor celor care propagă asemenea zvonuri false să renunţe la minciună. Sunt primarul târgoviştenilor şi îi anunţ pe cei cărora nu le place acest lucru că niciun zvon nu poate schimba realitatea.
  3. Vreau să colaborăm cu toţii în interesul târgoviştenilor şi acesta e primul meu mesaj către toţi consilierii locali, indiferent de partidul din care provin.

   Comunicat de presă

   Gabriel Boriga

   Primarul Târgoviştei

   25 iunie 2012

Plouă cu sesizări la BEJ din partea partidelor politice

 Zeci de contestaţii au fost depuse de către reprezentanţii partidelor politice în ultimele zile de campanie, dar şi astăzi, privind diverse nereguli constatate la secţiile de vot din judeţ. Potrivit informaţiilor oferite presei de către preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană, jud. Ionel Florea, numai astăzi au fost înregistrate de BEJ 9 sesizări. La Cojasca, … Citește mai mult

Gabriel Boriga: „Am acordat şanse egale tuturor partidelor politice”

gabriel boriga
 
Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul municipiului Târgovişte a prezentat punctul de vedere al administraţiei locale referitor la trei solicitări ale USL, privind organizarea, în data de 2 iunie, a unui miting electoral, în Piaţa Mihai Viteazu. Solicitările au ca dată 25 aprilie, 23 mai, 29 mai.