ortooxacell kiss2022.gif Flax

Micii sportivi de la Yama Sport Club Târgovişte au simţit gustul victoriei

Între cluburile sportive care a reprezentat Dâmboviţa la Campionatul Naţional de Karate Shito Ryu din 14 februarie, de la Izvorani, s-a numărat şi Asociaţia Yama Sport Club Târgovişte. Ea a participat la această competiţie cu un lot format din 11 sportivi care au concurat la 20 de probe individuale şi 3 pe echipe.

Citește mai mult

C.S. Targoviste: 23 de medalii naţionale, la karate Shito Ryu

Sambata, 14.02.2015, la Sala Polivalenta din cadrul Complexului Olimpic Sportiv de la Izvorani a avut loc CAMPIONATUL NATIONAL DE KARATE SHITO RYU, competitie deschisa tuturor categoriilor de varsta: copii, minicadeti, cadeti, juniori, tineret (U21), seniori si veterani. Probele de concurs au constat in kata si kumite individual si pe echipe.

Citește mai mult

26 de medalii la C.N. De Karate Shito Ryu, pentru C.S. Petrom Flacara Moreni

Sambata 14.02.2015 in Sala Polivalenta a Complexului Olimpic ’’Sidney 2000’’ din localitatea Izvorani a avut loc Campionatul National de Karate Shito Ryu pentru categoriile copii, minicadeti, cadeti, juniori si seniori probele de kata si kumite individual si echipe.

Competitia a fost organizata de A.C.S. Amical Karate Bucuresti in parteneriat cu COSR “Sidney 2000’’, Societatea de Asigurare si Reasigurare City Insurance şi Comisia Nationala de Karate Shito Ryu din cadrul Federatiei Romane de Karate. La startul campionatului s-au prezentat 280 de sportivi legitimati la 26 cluburi.

Citește mai mult