ortooxacell kiss2022.gif Flax

Ziua Porților deschise la Judecătoria Târgoviște. Cum arăta clădirea înainte și cum arată acum (VIDEO)

judecatoria targoviste

În data de 20.11.2023, începând cu ora 10:00, la sediul Judecătoriei Târgoviște, situat pe bd. Independenţei, nr. 34 din municipiul Târgoviște, judeţul Dâmbovița, imobil care a făcut obiectul investiţiei „Consolidare, extindere, amenajare şi reparaţii capitale la sediul Judecătoriei Târgoviște (DETALII AICI) , va avea loc „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”.  Judecătoria Târgoviște îşi va desfăşura activitatea în … Citește mai mult

Judecătorii târgovișteni, protest mut împotriva modificărilor din domeniul justiției

Magistrații judecătoriei Târgoviște au protestat astăzi, între orele 16:00 – 16:30, în fața instituției, împotriva modificărilor legislației din domeniul justiției de catre Camera Deputaților, fără acordul CSM. „Ca urmare a aprobării de către Camera Deputaţilor a unor proiecte de lege privind domeniul justiţiei, cu ignorarea avizului negativ din partea CSM, a voinţei exprimate de peste 4000 … Citește mai mult

Ia a înlocuit roba, astăzi, la Judecătoria Târgoviște

Ia a fost preferată, astăzi, de doamnele, dar și domnii, din cadrul judecătoriei Târgoviște. Atât judecătorii, cât și grefierii au purtat cămașa tradițională românească –  ie. În acest  mod, Judecătoria Târgoviște a vrut să marcheze, în avans,  Ziua Națională a României, întrucât, pe 1 decembrie este zi liberă pentru magistrați, la fel ca pentru toate … Citește mai mult

Judecătoria Târgovişte se mută! Vezi noua locaţie şi programul de sărbători

Sediul Judecătoriei Târgovişte se va muta în municipiul Târgovişte, Bulevardul Unirii nr.28, cod poştal 130082 (clădirea în care a funcţionat Facultatea de Inginerie), ca urmare a lucrărilor de reabilitare a actualului sediu din Bulevardul Independenţei. În perioada 21 decembrie 2015 – 4 ianuarie 2016, Judecătoria Târgovişte nu va avea program cu publicul la niciunul dintre … Citește mai mult

Gabriel Boriga, condamnare de trei ani cu suspendare! Decizia nu este definitivă

boriga_buget

În urmă cu câteva minute Instanţa Judecătoriei Târgovişte a dat senţinta în dosarul nr. 5788/315/2011privindu-i pe: primarul municipiului Gabriel Boriga,  pe Gheorghe Mihai Olaru, directorul fostei Direcţii de Construcţii Edilitar-Gospodăreşti şi Gheorghe Simoiu, patronul firmei SC Utilex Construct SRL Pucioasa. Toţi trei au primit comdamnări cu suspendare.

Tânăr de 23 de ani, prins la furat de conductă

Constantin B. a crezut că se îmbogăţeşte valorificând o conductă metalică de aproximativ 10 metri. El a fost surprins însă de jandarmii dâmboviţeni atunci când sustrăgea materialul feros de pe proprietatea unei societăţi comerciale din localitatea Măneşti.
Tânărul tăiase conducta în patru bucăţi, pe care vroia să le valorifice al un centru de colectare a materialelor feraose.
Jandarmii i-au întocmit autorului în cauză actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru finalizarea cercetărilor.

Constantin B. a crezut că se îmbogăţeşte valorificând o conductă metalică de aproximativ 10 metri. El a fost surprins însă de jandarmii dâmboviţeni atunci când sustrăgea materialul feros de pe proprietatea unei societăţi comerciale din localitatea Măneşti.

Cu puţin timp înainte de alegeri, trei primari dâmboviţeni au pierdut mandatul, iar alţi trei erau cât pe ce! Vezi din ce motiv!

Cum legea nu mai permite migraţia politică a primarilor, edilii care au părăsit formaţiunea politică care i-a susţinut în funcţie pleacă, de drept, acasă.  6 primari au fost în această situaţie în judeţul Dâmboviţa: Adriean Budoiu – Fieni (foto stânga), Gheorghe Diaconu – Gura Ocniţei (foto centru), Gheorghe Brebeanu – Runcu (foto dreapta), Ion Bătrânu – Comişani, Cristian Costache – Tărtăşeşti şi Marin Păun – Ciocăneşti.