ortooxacell kiss2022.gif Flax

COMEMORARE: Un an de la trecerea în nefiinţă a lui Ionel Mișu, părintele Regata

misu

Compania Regata, una dintre cele mai mari firme cu capital integral românesc înființată acum 20 de ani în Târgoviște, Dâmbovița, comemorează 1 an de la  trecerea în neființă a părintelui său fondator, Ionel Mișu (1936-2012), lăsând în urma sa o moștenire ce va dăinui, atât prin familia dânsului, cât și prin salariații companiei. Viața lui Ionel … Citește mai mult

Familia continuă, cu succes, afacerea lui Ionel Mişu! REGATA rămâne Nr. 1 la nivel naţional!

Au trecut 6 luni de la trecerea în nefiinţă a regretatului Ionel Mişu, părintele Regata. Cunoscutul om de afaceri Ionel Mişu, născut în 1936,  a fondat şi administrat S.C. Regata S.R.L, Târgovişte, cea mai mare companie de import şi distribuţie la nivel naţional, pentru gresie, faianţă, obiecte sanitare şi materiale pentru finisaje.

Ionel Mişu, părintele Regata, a trecut în nefiinţă!

Cunoscutul om de afaceri târgoviştean, Ionel Mişu, a părăsit această lume, joi, 24 mai, răpus de o afecţiune a inimii, pe care nu a reuşit să o învingă. Ionel Mişu, este cel care în 1993 înfiinţa Regata, pe care a dus-o la capătul unei munci de 20 de ani pe cea mai înaltă treaptă naţională în domeniul importurilor de gresie şi faianţă. 180 de persoane lucrează, astăzi, în firma înfiinţată de Ionel Mişu.