ortooxacell kiss2022.gif Flax

222 de posturi de directori de școli, scoase la concurs în Dâmbovița! Vezi lista

Inspectoratul Școlar al Județului Dâmbovița anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ de stat din județul Dâmbovița. este vorba de 222 de posturi de directori și directori adjuncți. Dosarele candidaților se vor depune electronic în perioada 13 septembrie – 2 octombrie 2016 conform Procedurii de … Citește mai mult

Dascălul dâmbovițean, în centrul Zilelor Inspectoratului Școlar Dâmbovița (FOTO)

Zilele Inspectoratului Școlar Dâmbovița au reunit astăzi la sediul instituției, în sala de conferințe ce se va numi de astăzi ”Prof. Mihalache Drăghiceanu”, oameni mari ai învățământului dâmbovițean de ieri și de azi. Inspectori școlari, directori și profesori, alături de reprezentanți ai Ministerului Educației, Universității Valahia și administrației locale târgoviștene au evocat momente trăite pe parcursul carierei … Citește mai mult

Acuzaţii grave, la adresa Sindicatului Liber din Învăţământ Dâmboviţa, aduse de colegii din FEN

Comunicat de presă
SIP- FEN Dâmboviţa şi Asociaţia Învăţătorilor Dâmboviţeni îşi arată îngrijorarea faţă de încercarea SLI Dâmboviţa de a pune mâna pe patrimoniul Asociaţiei Învăţătorilor Dâmboviţeni. Este vorba printre altele şi de clădirea în care a funcţionat Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa şi în privinţa căreia există un proces pe rol pentru stabilirea proprietarului. Suntem extrem de indignaţi şi îngrijoraţi că SLI Dâmboviţa a închiriat deja o parte din clădire, deşi procesul nu s-a încheiat şi suntem convinşi că au în intenţie înstrăinarea clădirii, pe motiv că ei sunt continuatorii asociaţie, deşi acest lucru nu este adevărat.
Suntem de asemenea indignaţi şi de faptul că în subsolul clădirii a fost amenajat un bar în care au fost investiţi mulţi bani, bar în care nu au acces membrii  de rând ai SLI şi de pe urma căruia învăţământul  judeţean nu are niciun beneficiu.
Am încercat să obţinem de la Arhivele Statului documentele cu privire la Asociaţia Învăţătorilor Dâmboviţeni, fără succes, răspunsul a fost: „Nu exista niciun document deoarece le-a luat domnul Emil Poamă  (vicepreşedintele SLI) în original”. Dacă acest lucru s-a întâmplat este cu adevărat grav şi cerem tragerea la răspundere a celor care au permis ca aceste documente să dispară.
Abia acum înţelegem presiunile care s-au făcut la înfiinţarea FEN Dâmboviţa şi ameninţările care se fac şi în prezent. Trebuia să existe un singur sindicat care să răspundă,  nu intereselor cadrelor didactice din judeţ, ci unor interese de grup. SIP- FEN Dâmboviţa şi Asociaţia Învăţătorilor Dâmboviţeni nu va renunţa la a căuta dreptatea în acest caz.
Maria Mitroi,
preşedinte SIP- FEN Dâmboviţa
preşedinte Asociaţia Învăţătorilor Dâmboviţeni

SIP- FEN Dâmboviţa şi Asociaţia Învăţătorilor Dâmboviţeni îşi arată îngrijorarea faţă de încercarea SLI Dâmboviţa de a pune mâna pe patrimoniul Asociaţiei Învăţătorilor Dâmboviţeni. Este vorba printre altele şi de clădirea în care a funcţionat Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa şi în privinţa căreia există un proces pe rol pentru stabilirea proprietarului.