ortooxacell kiss2022.gif Flax

Hymarco Clinique te ajută să slăbeşti eficient, cu metoda chirurgiei metabolice

hymarco_clinique

Clinica din spatele Primăriei Târgovişte are de acum un nou medic specialist recunoscut în echipă. Dr. Sorin Cristian Velici, medic specialist în chirurgie generală și laparoscopică oferă consultaţii în fiecare sâmbătă, în colaborare cu specialiştii cabinetului de Nutriţie al clinicii Hymarco.

Citește mai mult

Hymarco Clinique a adus în Târgovişte un terapeut turc cu mâini de aur

Memet Ali Ergin a ajuns la Târgovişte condus de dorinţa de a ajuta oamenii. Face masaj terapeutic la Clinica Hymarco din spatele Primăriei Târgovişte de aproape o lună, dar nu a reuşit să viziteze oraşul, despre care nu ştie nimic, pentru că oamenii sunt cei care îl interesează. “La Jupiter, în vară, am cunoscut o târgovişteancă ce avea dureri la gât. Doctorii nu ştiau unde este problema, iar eu am făcut-o bine. Ea mi-a propus să vin la Târgovişte pentru a-i ajuta şi pe alţii. Nu am putut să spun nu. Încerc să fac ceva pentru oamenii de aici. Nu am avut timp să vizitez oraşul”, povesteşte Ali.

Citește mai mult

Hymarco Clinique vine în ajutorul doamnelor: reducere de 40% la osteodensitometrie

hymarco_clinique

Începutul de an este unul promiţător la clinica din spatele Primăriei Târgovişte. Între noutăţile cu care sunt întâmpinaţi pacienţii se numără şi o campanie adresată femeilor trecute de vârsta de 35 de ani, iniţiată de doctor specialist ortopedie Silviu Diaconescu şi doctor specialist obstetrică-ginecologie Daniela Uzdriş.

Citește mai mult

Viitoare mămici, la Hymarco Clinique învingeţi frica de naştere naturală!

Clinica din spatele Primăriei Târgovişte desfăşoară cursuri de puericultură pentru viitorii părinţi. Ei află astfe informaţii despre alimentaţie, analize, boli fizice şi psihice, comportament şi tot ce ţine de viaţa de familie. De asemenea specialiştii de aici desfăşoară un program de srijin al viitoarelor mămici, prin consiliere şi terapie.

Citește mai mult

Specialiştii Hymarco Clinique te ajută să te laşi de fumat. Vezi cum!

Țigările ucid. Este un lucru cunoscut, însă dependenţa de tutun este de multe ori mai mare decât dorinţa de a trăi şi fumătorul nu găseşte resursele necesare de spune stop. De ceea specialiştii clinicii din spatele Primăriei Târgovişte vin în ajutorul celor care nu reuşesc să se lase de fumat.

Citește mai mult

Hymarco Clinique: Terapia de cuplu = „Repararea partenerului” ?

Clinica din spatele Primăriei Târgovişte oferă şedinte de terapie şi consiliere pentru mai multe probleme cu care se confruntă dâmboviţenii şi nu numai. Terapia de cuplu este foarte importantă, iar psiholog Oana Grosu ne spune mai multe despre această procedură:

Citește mai mult

Campanie dermatologică la Hymarco: Peeling facial și microdermabraziune, pentru frumusetea pielii

Frumusețea este cea mai de preț armă a unei femei. Primul lucru pe care  îl observă oricine atunci când privește o reprezentantă a sexului frumos este, în mod evident, tenul. De aceea, îngrijirea feței este extrem de importantă, cu precădere în sezonul rece, atunci când, din cauza temperaturilor scăzute și a vântului, tenul necesită o … Citește mai mult

Pachet avantajos de analize pentru copii, la Hymarco Clinique din Târgovişte

Sistemul imunitar al copiilor, în special al celor de vârste mici, nu este protejat suficient prin anticorpi, fiind expus agenţilor infecţioşi. Clinica situată în spatele Primăriei Tâgovişte vine în ajutorul părinţilor, cu cele mai mici preţuri pentru examenele medicale destinate celor mici: exudat faringian, coprocultura, urocultura. Pachetul de analize costă 30 lei. Pentru detalii şi … Citește mai mult

GRATUIT: Sumarul de urină, la Hymarco Clinique

hymarco_clinique

Sumarul de urină reprezintă o serie de teste chimice şi microscopice a unei probe e urină, pentru detectarea unor substanţe asociaţe cu afecţiuni metabolice sau renale. Ele pot releva afecţiuni precum diabetul zaharat sau afecţiuni ale tractului urinar şi sunt indicate în cazul bolilor renale acute sau cornice în scopul monitorizării funcţiei renale şi răspunsului … Citește mai mult

Hymarco: Procedură unică în Dâmboviţa – microdermabraziunea

Microdermabraziunea este o metodă de curăţare non-invazivă a apidermei, cu ajutorul cristalelor de diamant care îndepărtează impurităţile şi celulele moarte, ajutând astfel la îmbunătăţirea aspectului şi texturii tenului. Procedura este efectuată în Dâmboviţa numai la clinica Hymarco, din spatele Primăriei Târgovişte, de un medic specialist dermatolog, cu produse preparate în farmacia Hyperici, după recomandările acestuia. … Citește mai mult

Reduceri pentru clienţii fideli ai farmaciilor Hyperici!

Dâmboviţenii pot beneficia de carduri de fidelitate, ce aduc diverse reduceri la produsele comercializate în farmaciile din lanţul HypericiFarm şi la serviciile oferite de Hymarco Clinique din Târgovişte. Cardul de fidelitate se obţine de la personalul din Farmaciile Hyperici, specialişti în domeniu care întâmpină clienţii cu cele mai bune sfaturi pentru sănătate şi îngrijire. Reducerile … Citește mai mult

7 unităţi medicale dâmboviţene sunt autorizate pentru examinarea şoferilor şi viitorilor şoferi

doctor-and-patientCinci sunt în Târgovişte, una în Pucioasa şi una în Moreni.

Dr. Silviu Diaconescu a inventat spitalul de campanie mobil modular

x

Pasiunea pentru medicină a însemnat nu numai muncă în spitale, dar și activitate de cercetare științifică și activitate la catedră. Necesitățile întâlnite în practică l-au determinat pe doctorul de origine din Târgoviște să aducă inovații și să creeze invenții în domeniu. Află ce nu ţi-am spus despre doctorul târgoviștean în articolele anterioare!

Târgovişteanul Silviu Diaconescu a introdus primul laser terapeutic şi primul osteodensitometru în România (foto)

silviu_diaconescu

Continuăm să prezentăm activitatea complexă a medicului pe care îl puteţi găsi la Hymarco Clinique din Târgovişte, amintind câteva dintre noutăţile de care se leagă numele său.

Personalităţi româneşti: târgovişteanul Silviu Diaconescu. Aflaţi mai multe despre omul care a operat pe trei continente!

silviu_diaconescu2

Prof. univ. dr. Silviu Diaconecu, general de brigadă şi unul dintre cei mai buni medici specialişti în ortopedie din România, este director medical la Hymarco Clinique din Târgovişte, unde tratează pacienţii dâmboviţeni.

Primul ecograf 4D din România se află în Târgovişte! Citeşte unde îl găseşti şi la ce te ajută!

Dâmboviţenii nu mai trebuie să meargă la Bucureşti pentru astfel de investigaţii, Hymarco Clinique punând la dispoziţie si aparatura, şi medici buni de specialitate şi practicând preţuri mai mici, în sprijinul pacienţilor.