ortooxacell kiss2022.gif Flax

Criză de medicamente în Dâmboviţa

Lipsesc multe medicamente din farmaciile dâmboviţene. Conform informaţiilor oferite de farm. Carmen Bâte, preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Dâmboviţa, este vorba despre medicamente importante pentru tratarea diabetului, hepatitei, chiar antobiotice. „E îngrijorător” spune preşedinta Colegiului Farmaciştilor din Dâmboviţa, care a semnalat problema forurilor superioare de la Bucureşti.

175 de farmacii cu circuit deschis, în contract cu CAS Dâmboviţa

Farmacia de circuit deschis (comunitară) este unitatea sanitară care asigură asistenţa în ambulatoriu a populaţiei cu produse medicamentoase, igienico-cosmetice, dispozitive medicale, produse parafarmaceutice, medicamente de uz veterinar şi în care se execută prescripţii magistrale şi oficinale. Click aici pentru a vedea lista actualizată a farmaciilor cu circuit deschis, în contract cu CAS Dâmboviţa.

Farmaciştii dâmboviţeni au depăşit problemele legate de noua măsură de raportare a datelor

De la 1 iulie, furnizorii de medicamente din Dâmboviţa au trebuit să se alinieze noii măsuri impuse la nivel naţional, de a raporta zilnic datele stabilite nu către Casa de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, ci direct către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, prin programul specific. Volumul de informaţii a fost însă atât de mare … Citește mai mult