ortooxacell kiss2022.gif Flax

Instanţa a anulat corecţiile financiare aplicate pentru Spitalul judeţean şi Drumul Sudului

florin_cu_tutu

O decizie a instanţei favorabilă judeţului nostru prin anularea măsurii executării silite a corecţiilor financiare aplicate proiectelor de la Spitalul Judeţean şi de la Drumului Sudului, este salutată şi de putere şi de opoziţie. Unii pentru că au bani de recuperat, iar ceilaţi pentru că astfel se dovedeşte că au derulat corect proiectele.

A fost inaugurat ultimul tronson din Drumul Sudului, porţiunea Potlogi – Autostrada A1!

În această dimineaţă ministrul mediului Rovana Plumb, preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, directorul ADR, Liviu Muşat, şi deputatul Gheorghe Ana au tăiat panglica inaugurală a drumului judeţean 711A, ce face legătura între comuna Potlogi şi autostrada A1.

Victor Ponta, vizită la Arctic Găeşti! Societatea a primit ajutor de stat

Arctic Găeşti a primit săptămâna trecută un ajutor de stat în valoare de 10 milioane de euro, pentru construcţia unei noi hale de producţie. în trei ani  statul işi va recupera ajutorul dat din taxe şi impozite. Investiţia totală se ridică la 25 de milioane de euro şi va crea în final 500 de noi … Citește mai mult

Premierul Victor Ponta inaugurează sâmbătă Drumul Sudului

Primul ministru Victor Ponta va vizita sâmbătă judeţul nostru, la invitaţia preşedintelui CJD, Adrian Ţuţuianu. Ponta va participa la inaugurarea unuia dintre cele mai importante proiecte de infrastructură a judeţului, generic numit Drumul Sudului, pe traseul Dobra, Cornăţelu, Braniştea, Titu, Odobeşti, Potlogi, Corbii Mari. Premierul va vizita în cursul zilei alte două obiective din judeţ: … Citește mai mult

CJD contestă la MDTR corecţia de 10 % aplicată pentru Drumul Sudului

drumul sudului

Comisia de audit din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului a stabilit o corecţie financiară de 10 procente din valoarea licitată a proiectului de reabilitare a Drumului Sudului. Corecţia s-a aplicat pentru anumite nereguli constatate de comisie în procedurile de licitaţie.