ortooxacell kiss2022.gif Flax

Daniela Toderaşcu, instructor la sala de aerobic-fitness Valleriana, a lucrat cu Francis Ford Coppola

Absolventă a specializării Coregrafie-Pedagogie, la Facultatea de Teatru din cadrul Academiei de Teatru şi Film „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Daniela Toderaşcu a revenit la dans după 10 ani de pauză.

Emoţii pentru cei mai mici dansatori ai şcolii Salsa Elegante

Pasiunile artistice se manifestă de timpuriu şi trebuie încurajate. Cei mai mici dintre cursanţii şcolii de dans Salsa Elegante din Târgovişte au susţinut astăzi un spectacol în Parcul Chindia şi au arătat că iubesc dansul. „Îmi place să dansez şi aş vrea să devin dansatoare când o să fiu mare. De o lună-două mă duc la dansuri şi am învăţat multe”, spune Maria Ion, în vârstă de opt ani, unul dintre cei 12 micuţi care formează grupa de copii a şcolii de dans.
Deşi sunt începători şi emoţiile au fost mari, s-au descurcat foarte bijne în faţa publicului, susţinuţi fiind de pe margine de instructorii Cristina şi George Ene, iar din public de rude sau colegi mai mari de la şcoala de dans.

Pasiunile artistice se manifestă de timpuriu şi trebuie încurajate. Cei mai mici dintre cursanţii şcolii Salsa Elegante din Târgovişte au susţinut astăzi un spectacol în Parcul Chindia şi au arătat că iubesc dansul.

Festival de dans la Pucioasa

Tinerii dâmbovițeni care știu să danseze sunt invitați să se înscrie la festivalul județean de dans pe formație, ce va avea loc la Pucioasa, în perioada 3-4 iunie. Festivalul se află la cea de-a doua ediție, anul trecut 40 de formații de dans participând la concurs. Înscrierile se pot face până pe data de 15 … Citește mai mult