ortooxacell kiss2022.gif Flax

Daniel Natea, medalie de aur la turneul Grand Slam de la Abu Dhabi

Judocanul de la CS Atletic Valleriana Târgovişte l-a învins în finala categoriei +100Kg pe Vlăduţ Simionescu. El şi-a adjudecat 500 de puncte ce îl propulsează în clasamentul internaţional de pe locul 17 pe locul 8. Victoria sa a contribuit la plasarea României pe locul 3 la general, în ierarhia cu medalii.

C.S. Atletic Valleriana Târgovişte, prezent la European Open de la Praga

Clubul este reprezentat la competiţia de judo ce se desfăşoară în acest sfârşit de săptămână în Cehia de Daniel Natea, categorie +100kg şi Adrian Daroţi, categorie 73kg. Urmează o perioadă aglomerată pentru sportivii antrenaţi de Iulian Crăciun, cu stagii de pregătire şi competiţii europene la care ţintele sunt locuri cât mai sus pe podium.

Școala de judo a CS Altetic Valleriana Târgoviște se impune în sportul dâmbovițean

O arată clasamentele realizate de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Dâmbovița. Deși un club tânăr, înființat în urmă cu trei ani, CS Atletic Valleriana Târgoviște a surclasat cluburi sportive de tradiție din județ. Astfel, judocanul Daniel Natea, sportiv legitimat la CS Atletic Valleriana Târgoviște, ocupă locul fruntaș la probe olimpice pentru rezultatele din … Citește mai mult